NOU! Cautare personalizata doar in site-urile verificate!
Incearca acum:

facturarepro

July 24th, 2008 | by cristi |

FacturarePRO – un program de facturare ce nu trebuie invatat, cu interfata foarte simpla, conceput pentru a va usura munca. Va invitam sa-l DESCaRCAtI GRATUIT.Principalele facilitati ale programului de facturare FacturarePRO:

* emite facturi pentru oricate societati
* factura tiparibila la orice imprimanta
* interfata utilizator simpla
* generare automata chitanta
* posibilitate editare manuala chitante
* cota TVA editabila, discount procentual pentru fiecare factura
* baze de date clienti, delegati, produse
* export factura in alte aplicatii
* situatii venituri si situatii clienti
» Descriere Program Facturare

FacturarePRO – un program de facturare simplu, dar profesional, facut pentru a va usura munca. Mai jos sunt detaliate cateva caracteristici ale programului. Pentru a vedea imagini ale interfetei utlizator si a unor ferestre sau rapoarte din program, intrati la sectiunea imagini. Faceti click pe facilitatile de mai jos pentru a vedea o descriere scurta a lor.
» multi-furnizor – cu un singur program puteti emite facturi pentru mai multe societati
Cu un program (o singura licenta cumparata) puteti emite oricate facturi si chitante doriti pentru toate societatile Dvs. Daca emiteti facturi pentru mai multe firme, veti putea folosi acest program pentru fiecare in parte, facturile si situatiile create ramanand distincte si independente. Numerotarea facturilor pentru fiecare firma in parte se face automat de program.
» factura intr-un format grafic tiparibil la orice imprimanta (laser, ink-jet) / export factura in alte aplicatii
Pentru a putea tipari factura intr-un mod cat mai simplu, fereastra de vizualizare a acesteia este usor de folosit, iar tiparirea se face pe orice imprimanta instalata in sistem. Tot din fereastra de vizualizare se poate face la nevoie exportul facturii in format PDF, Word, Excel, astfel incat in cazul in care aveti nevoie de factura in format electronic, acesta se poate obtine printr-un simplu click.
» interfata utilizator simpla – acces rapid la orice informatie introdusa
Pentru a putea lucra intr-un mod cat mai rapid si eficient, am construit o interfata accesibila si clara. Aceasta se compune din toate elementele esentiale a unei facturi clasice, cu posibilitatea memorarii datelor clientilor, produselor, delegatilor si a persoanei care intocmeste factura; toate acestea pentru ca timpul de realizare al unei facturi sa fie cat mai mic (aprox 10-15 secunde – pentru o factura pentru care clientul, produsul si delegatul sunt existente in baza de date)
» generare automata chitanta pentru o factura (cu un click)
Avand o factura inregistrata in program, pentru a genera o chitanta corespondenta facturii, nu va mai trebui sa introduceti nimic (furnizor, client, suma, suma in litere), toate datele fiind preluate automat de program din baza de date. Printr-un singur click aveti pregatita chitanta pentru tiparire.
» posibilitate editare manuala chitante
Pe langa generarea automata, aveti si posibilitatea editarii manuale a unei chitante, prin introducerea datelor specifice continute de chitanta. Astfel veti avea o evidenta clara a tuturor chitantelor emise (fie ca sunt corespondente facturilor sau nu).
» cota TVA editabila, discount procentual pe fiecare factura
Pentru ca dumneavoastra sa aveti un control deplin asupra procesului de facturare, cota TVA se poate specifica (implicit fiind 19%). Optional, fiecare factura poate avea specificat un discount procentual, care este tratat independent de datele privind produsele sau serviciile (apare inclusiv pe factura tiparita separat)
» baze de date clienti, delegati si produse cu diferite moduri de lucru
Programul este construit astfel incat datele introduse odata sa fie foarte usor regasite ulterior. Pentru aceasta este implementat un sistem de cautari (clienti,produse) folosind denumiri partiale. Spre exemplu, daca aveti deja introdus un client cu denumirea “CLIENT EXEMPLU”, este suficient sa tastati “CLI” (sau “EXE” sau orice alta secventa de litere partiala din denumirea acestuia) si sa apasati ENTER pentru a-l regasi.
» situatii venituri si situatii clienti
Pentru a avea o evidenta clara asupra facturilor emise, programul pune la dispozitie situatii in timp real privind facturile inregistrate. Se pot genera:

* situatie venituri pentru o anumita perioada (zi, saptamana, luna, etc)
* situatii clienti (pentru o anumita perioada de facturare sau scadenta)

» optiuni pentru configurarea programului
Pentru a putea adapta programul la modul dumneavoastra de lucru, sunt implementate o serie de optiuni ce schimba comportamentul implicit (de ex. nomenclator activ / inactiv – produsele memorate in baza de date sau scrise la fiecare factura, scadenta implicita in zile, setare lucru cu clienti global / separat pe furnizor, etc)

Pentru mai multe detalii vizitati pagina producatorului

 1. 5 Responses to “facturarepro”

 2. By raVen on Oct 11, 2008 | Reply

  Intr-adevar … cel mai simplu program de facturare: FacturarePRO.

 3. By facturare pro on Dec 30, 2008 | Reply

  A aparut versiunea 2.3 a acestui program !

 4. By facturare pro on Dec 30, 2008 | Reply

  Program facturare FacturarePRO

 5. By FactuarePRO on Apr 26, 2009 | Reply

  A aparut FacturarePRO v 2.4 !
  http:/www.facturarepro.ro

 6. By FacturarePRO on Jun 2, 2009 | Reply

  A aparut versiunea 2.4 a programului de factuare FacturarePRO. Incearcati-l gratuit 30 de zile !

Scrie parerea ta